Over ons

Door echt te luisteren, onze praktische vertaling en onze uitgebreide kennis en gereedschapskist staan we bij de Krachtmethode voor je klaar. 
Zo maken wij het verschil in onderwijs. Zodat jij flow en passie kunt ervaren voor je vak.

Hoe wij werken

 

Wij gebruiken inzichten over onderwijs en ontwikkeling uit diverse bronnen: de positieve psychologie, systemisch werk, ontwikkelingsgerichte benadering, nieuwe psychologische en pedagogische verdiepende inzichten. We verbinden deze inzichten om positief onderwijs mogelijk te maken, verbinden alle bronnen en inzichten om de juiste begeleiding op het juiste moment te kunnen doen.

We werken met jouw waarden, verlangens en ambities en brengen die op één lijn. Je vergroot je zelfbewustzijn en leert te handelen vanuit hoofd, hart en buik. We verbinden visie, reflectie, verlangen, contact, compassie en ambities. Je leert om aanwezig te zijn vanuit je eigenheid. Je leert met jezelf en anderen op een compassievolle, ondersteunende en stimulerende manier om te gaan.

 

 

Het begon toen onze talenten samen kwamen. Door onze krachten en ervaring te bundelen ontstond: de Krachtmethode.

We stellen vragen en onderzoeken, oprecht en nieuwsgierig: Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar verlang ik naar? Waar krijg ik energie van? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Wie ben je en waar toe ben je in staat? Wij dagen je uit om uit jezelf te halen wat nodig is. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen en te groeien. En wij weten als geen ander wat dit je gaat brengen.

Wij ontwerpen trainingen en workshops die individuen, teams en organisaties in beweging brengen, bewust maken van wat er is en nodig is en zo te versterken en te laten groeien. Zo is het altijd een praktijkgerichte training die je morgen direct toe kunt passen. Wij richten ons daarbij vooral op dat wat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu. Want daar zit het potentieel van jou en je collega’s. Dat is jullie kracht.

Door het stellen van de juiste vragen en de inzet van methodes en tools die praktisch en doeltreffend zijn zorgen wij voor het verschil dat hét verschil maakt voor jou en je team. Jij en degenen met wie je werkt in het onderwijs kunnen groeien en bloeien: op individueel, groeps- en team niveau.

Door echt te luisteren, onze praktische vertaling en onze uitgebreide kennis en gereedschapskist, staan we bij de Krachtmethode voor je klaar. Wij verzorgen praktische, verdiepende en doeltreffende trainingen, advies, coachingstrajecten en (na)scholing. Zo maken wij het verschil in onderwijs. Zodat je flow en passie kunt ervaren voor je vak.

Wij creëren een omgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training en over jouw werksituatie. Je gaat naar huis met tools in je gereedschapskist waarmee je in je kracht staat en andere in hun kracht kunt zetten.

Kennis maken?

Laat hieronder een bericht achter en we nemen contact op