Coaching

Geen mens is hetzelfde. Binnen teams of organisaties spelen dan ook altijd verschillende vraagstukken. Met individuele coaching helpen we jou te groeien in je ontwikkeling en zelfsturing.

De praktijkgerichte coaching van de Krachtmethode: persoonlijke groei door verdiepende gesprekken.

Om leerlingen en studenten de kans te geven om zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten zijn sterke professionals nodig. Uit herhaalde onderzoeken naar onderwijsinterventies blijkt dat de leerkracht/docent er écht toe doet.

Leraren zijn altijd een voorbeeld. Hoe zij vorming/persoonlijke vorming vorm geven is een onbewust proces waar leerlingen van leren. Onderwijs staat en valt met de man/vrouw voor/in de klas weten we. Sterk handelen van binnenuit, praktische wijsheid maakt het verschil; pedagogisch, maar ook didactisch gezien. Wij zorgen er samen voor dat de bodem van die praktische wijsheid bewust wordt, dat het praktisch handelen echt en oprecht wordt, en dat samen leren en werken duurzaam is.

Wij geloven dat geen mens hetzelfde is. Met individuele coaching helpen we elk individu in zijn of haar ontwikkeling.

 

Coachtrajecten zijn natuurlijk altijd maatwerk.

Pas als je jezelf goed kent als onderwijsprofessional kun je ook studenten meenemen in het maken van keuzes die bij ze passen. Dan leren zij ook hun potentieel kennen en kunnen zij hun talenten optimaal benutten. Dat geeft meer energie van binnenuit. Zo, op een duurzame manier de beste versie van jezelf zijn, in je kracht staan en jouw plek innemen, maakt het goede mogelijk voor iedereen.

 

Onze aanpak

Wij coachen altijd op maat, persoons- en ontwikkelingsgericht. In het eerste gesprek verkennen we samen jouw persoonlijke situatie, behoeften, verlangens en verwachtingen.  We bespreken waar je aan wil werken en  we bepalen samen de werkwijze. We stellen doelen die reëel zijn en bekijken samen hoeveel gesprekken er nodig zijn. Tijdens het traject evalueren we regelmatig of we nog op koers liggen, wat er nodig is en welke vormen en andere mogelijkheden we in kunnen zetten. Er is van alles mogelijk.  Het gehele traject staat jouw ontwikkelwens centraal.

Het resultaat: persoonlijke groei door verdiepende gesprekken.

 

Coachtraject in het kort:
Ontwikkel jezelf aan de hand van een persoonsgericht traject
✔ Praktijkgerichte persoonlijke begeleiding
✔ Verdiep je in thema’s die voor jou belangrijk zijn
✔ Realiseer snel persoonlijke groei
✔ Investering: € 198,- per uur

 

Enkele voorbeeldthema’s:

  • Met plezier en gezond (blijven) werken in het onderwijs en leren hoe je de juiste “work-life balance” creëert.
  • Hoe leer ik effectief communiceren in mijn werkomgeving?
  • Hoe bouw ik aan betere relaties in mijn werk?
  • In welke richting wil ik me ontwikkelen in mijn werk?
  • Hoe geef ik mijn loopbaan een boost?
  • Hoe haal ik het meeste uit mijn carrière in het onderwijs?
  • Coachend lesgeven, leerlingen motiveren en effectief leiderschap

    Staat jouw ontwikkelbehoefte hier niet tussen? Geen zorgen. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Uiteraard kunnen we je toch helpen. Neem vooral contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Vernieuwend, verdiepend, verrijkend

‘Geluk is als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie zijn.’

Mahatma Gandi.

Kennis maken?

Laat hieronder een bericht achter en we nemen contact op